You are here
Home > Posts tagged "Muka Cantik"

STYLE TUDUNG KHAS BAGI ANDA YANG BERWAJAH BULAT

Banyak tutorial, cara pemakaian style tudung yang anda boleh dapatkan di laman sosial seperti Facebook dan juga Instagram. Tapi bukan semua style tudung yang anda boleh tiru. Style tudung tu mungkin orang yang dagu runcing je sesuai atau mungkin mereka yang pipi cengkung. Kalau anda berwajah bulat, pipi chubby, mungkin

CERITA NABI ADAM MANUSIA PERTAMA

Terdapat 25 Rasul yang patut anak anda tahu ceritanya. Antaranya ialah kisah cerita Nabi Adam AS. Di dalam posting ringkas ini, admin akan berkongsi cerita manusia yang boleh anda ceritakan kepada anak anda sebagai tauladan dan ikutan untuk mendidik dan mengajar anak anda. CERITA NABI ADAM MANUSIA PERTAMA Dalam posting sebelum ni,

GADIS INI KONGSIKAN RAHSIA DAPATKAN MUKA CANTIK TANPA KERINGKAN POKET.

Ada muka cantik adalah idaman setiap orang tak kira lelaki ataupun wanita. Ada yang sanggup keluarkan duit beribu-ribu untuk barang kecantikan muka. Yang paling ekstrim lagi, ada yang sanggup buat pembedahan. Tapi kat sini mira tak nak sentuh pasal pembedahan sebab hukum kat situ memang berat. GADIS INI KONGSIKAN RAHSIA DAPATKAN

8 KHASIAT NENAS UNTUK BADAN.

Buah nenas ni ada rasa yang sangat sedap. Terdapat banyak khasiat nenas ni dan yang paling best ialah kandungan kalorinya yang rendah. Awak mesti tak tahu pasal ni. Menarik kan? Lepas baca posting ni, awak mesti suka dan nak makan nenas selalu. 8 KHASIAT NENAS UNTUK BADAN. Buah nenas ada banyak khasiat

5 LANGKAH UNTUK BUAT FACIAL DI RUMAH.

Siapa rasa nak cantik kena buat facial kat spa? Anda mesti tak sangka bahawa ramai juga orang yang cantik buat facial di rumah sendiri. Betul! Bukan je selamat buat facial kat rumah tapi memang jimat! Tak percaya? Ikut posting ni kalau nak tahu. 5 LANGKAH UNTUK BUAT FACIAL DI RUMAH. Kalau kulit

Top
error: Content is protected !!